Langer genieten van je tuin met terrasverwarming

De zomer duurt jammer genoeg maar heel kort in ons land. Terwijl we juist zo graag buiten zitten. Maar om nu in de kou en regen te gaan zitten, is natuurlijk geen succes. Gelukkig hoeft dat ook niet meer, want je kan tegenwoordig voor een aantrekkelijke prijs eigen terrasverwarming in je tuin of op je balkon hebben. Een terrasverwarmer kennen we voornamelijk van het terras op vakantie, in de stad of bij de kroeg. Veel mensen kiezen er dan voor om buiten onder de terrasverwarmers te gaan zitten met hun drankje. Het voordeel dat hierbij komt kijken is dat mensen die graag een sigaretje roken dan niet alleen hoeven te zitten. Met zijn allen kan je knus en warm onder de terrasverwarming borrelen.

Gas of elektrische terrasverwarming

Bij de meeste tuinmeubelzaken en tuinzaken kan je een terrasverwarming kopen. Die zijn allang niet meer zo duur. Er zijn terrasverwarmers die werken op gas en je hebt ze die elektrisch zijn. De elektrische varianten kunnen in de aanschaf soms voordeliger lijken maar je moet er dan wel aan denken dat hoe meer Watt de terrasverwarmer verbruikt, des te hoger jouw energierekening zal gaan worden. De keuze voor terrasverwarmers die op gas werken kunnen dan de voorkeur hebben want gas bussen zijn heel goedkoop en je doet lang met 1 bus.

Fijn buiten blijven zitten

Een terrasverwarmer kan je het gehele jaar door gebruiken. Je zet het ding achter in de tuin en zet hem aan als je besluit om buiten te gaan zitten. Dat is met name handig als je overdag lekker in het zonnetje hebt gezeten maar als de zon weg is het ineens een stuk frisser begint te worden. In plaats van een dikke jas aan te doen of naar binnen te gaan kan je de terrasverwarmer aanzetten en lekker buiten blijven zitten. De kan is zelfs groot dat je besluit om er nog maar een flesje wijn bij open te trekken.