2019 wordt de zomer om te gaan genieten!

Puur genieten in de zomer is wat we graag willen in de tuin. Dat kan zeker! Probeer daarom je tuin zo veel mogelijk onderhoudsvriendelijk te maken! Een grote ergernis bij veel mensen is grasmaaien. Kom je uit je werk en denk je lekker even te kunnen genieten in je tuin.. Oh nee toch niet, eerst grasmaaien, kantjes maaien/trimmen en dan aanvegen. Wij van kunstgrasdirect.nl vinden dat ook allemaal niet leuk. Daarom zijn wij begonnen met het uitzoeken van de mooiste en realistische stukken kunstgras. Van korte pool hoogtes tot hoge poolhoogte. Kunstgras wordt steeds mooier en lijkt allang niet meer op de eerste stukken kunstgras die er over glimde en er lelijk uitzagen.

 

Onderhoudsvrije tuin

Ga je voor kunstgras dan kies je voor een onderhoudsvrije tuin. Puur genieten in de tuin en nooit meer maaien. Met warm weer hoeft er niet meer gesproeid en je gazon hoeft niet meer bemest te worden.

 

Breed assortiment

Wij als kunstgrasdirect verkopen een breed assortiment kunstgras vanaf € 12,95 per m2. Dit is een kunstgras soort van 20 mm. En is ook ideaal voor appartementen. Natuurlijk verkopen wij ook kunstgras met een hogere pool hoogte wat er van het oog wel mooier uit ziet maar in verhouding ook een beetje duurder is.

Hogere poolhoogtes

Een iets hogere poolhoogte begint dan bij 25 mm. Dat is ons kunstgras Nassau en kunstgras Genemuiden. Dit zijn mooie kunstgras soorten die een ideale poolhoogte hebben. Ook ideaal voor kinderen die lekker in de tuin willen spelen. Nog een stapje hoger dan kom je in 35 en 38 mm. En zelfs 50 mm! Dit is de hoogste poolhoogte die wij als kunstgrasdirect momenteel in ons assortiment hebben.

 

Showroom en beurzen

Ook verkopen wij speciaal en sterk kunstgras voor showrooms of beurzen, kunstgras op een beurs kan een leuk effect hebben zodat het meer mensen naar uw toe trekt. Wilt u nou echt iets opvallends dan hebben we natuurlijk ook nog gekleurd kunstgras. Leuk voor de kinderen of in de speeltuin.

Wilt u graag advies over de verschillende kunstgras soorten dan kunt u vrijblijvend advies vragen via de telefoon of email en de experts helpen u graag verder. Wilt u het kunstgras in het echt bekijken dan kunt u natuurlijk ook langs komen in onze winkel in Wolvega (Friesland). Wij hebben een grote showtuin voor onze winkel. Hier staan alle kunstgras soorten netjes uitgestald en kunt u precies zien wat u koopt.

Schrijf mee!

Jouw expertise op het gebied van tuinieren delen met andere? Schrijf mee en maak Tuinierservice.nl het grootste online tuinierplatform van Nederland!