Uw tuin verfraaien met industriële lampen

Aangezien de industriële stijl de laatste jaren steeds populairder is geworden, bestaat de kans dat u ook al elementen uit deze stijl aan het interieur in uw woning heeft toegevoegd. Mogelijk bent u helemaal verliefd geworden op de stijl en wilt u zoveel mogelijk industriële objecten in uw woning. Wanneer u helemaal idolaat bent van de industriële stijl, kunt u er ook voor kiezen om uw tuin te voorzien van enkele industriële elementen. Zo kunt u bijvoorbeeld een stellingkast maken met steigerbuizen of een aantal oude, leren stoelen onder uw overkapping plaatsen. De meest makkelijke manier om uw tuin een industrieel tintje te geven is door deze te voorzien van industriële lampen.

Soorten buitenverlichting

tuinlamp tuinierserviceWanneer u industriële verlichting aan wilt brengen in uw tuin, kunt u in sommige gevallen prima dezelfde verlichting als binnen gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld wanneer u boven de tafel onder uw overkapping een industriële hanglamp op wilt hangen. Voor het verlichten van uw tuin met behulp van industriële verlichting zijn er echter veel meer mogelijkheden. Wat te denken van een aantal robuuste, metalen muurlampen? Deze kunnen uw tuin net wat meer in het oog laten springen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw tuin te verlichten met behulp van een aantal staande lampen. Deze zijn vaak van grof metaal gemaakt, waardoor ze prima passen in de industriële stijl. U kunt deze lampen bijvoorbeeld langs het pad in uw tuin plaatsen. Op deze manier krijgt het pad niet alleen een stoere uitstraling, maar is deze ook nog eens verlicht in het donker.

Industriële lamp voor buiten herkennen

tuinlamp tuinierserviceWilt u buiten andere industriële verlichting dan binnen, maar weet u niet welke lampen u allemaal buiten kunt gebruiken? Ga dan vooral op zoek naar lampen die gemaakt zijn van metaal. Een industriële lamp voor buiten wordt namelijk hoofdzakelijk gemaakt van bijvoorbeeld koper of zink. Deze lamp kunt u dus vrij makkelijk herkennen. Wanneer u de industriële lampen voor buiten niet onder een overkapping of op een andere droge plek hangt, is het zaak dat u goed kijkt of de lampen waterdicht zijn. Indien u dit niet doet, bestaat de kans op korstsluiting en kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan.