Tip: Tuinplanten kopen via ‘t internet!

Tuinplanten kopen via ‘t internet, het kan!

Veel mensen zullen bij het lezen van de kop ‘Tuinplanten kopen via internet’ raar opkijken, maar tegenwoordig is het mogelijk om via het web je plantjes te bestellen. Een voorbeeld van zo’n tuinplanten webwinkel is Plant & Grow. Deze webwinkel biedt een zeer uitgebreid assortiment aan planten, welke via de internetwinkel besteld kunnen worden. Of het nu gaat om vaste planten, sierheesters, klimplanten, siergrassen, bodembedekkers of haagplanten, al deze planten kunnen online besteld worden.

Voordelen online planten bestellen

Er zijn vele voordelen te benoemen, die je als klant hebt wanneer je bij Plantengrow.nl je tuinplanten besteld, namelijk:

  • Vers van de kweker: wanneer men een bestelling plaatst in deze webwinkel, worden de planten rechtstreeks uit de kwekerij verzameld. Als klant ben je dus verzekerd wat topkwaliteit planten.
  • Zeer lage prijs van de planten: de prijs van de tuinplanten ligt beduidend lager dan wat ervoor via de bekende, reguliere afzetkanalen wordt gevraagd. Tuinplanten kopen kon nog nooit zo voordelig!
  • Service: in de webshop van Plant & Grow worden zeer uitgebreide productomschrijvingen gegeven waardoor de klant gegarandeerd de informatie vind waarna men op zoek is. Naast de productomschrijvingen vind de webshop bezoeker ook duidelijke product en sfeefoto’s, zodat hij/zij kan zien wat er wordt geleverd.
  • Zoekfunctie: weinig kennis van ‘groen’? Dan is het knap lastig om tot de goede tuinplanten te komen. Vanaf nu is dat verleden tijd! In de webshop van Plant & Grow kan men met behulp van de zoekfunctie zonder enige kennis van ‘groen’, tot de juiste planten komen. Zoek je nu een plant voor in de zon, die bloeit in de periode van juni tot juli met blauwe bloemen? Vink de gewenste vakjes aan en kom tot de perfecte tuinplant!
  • Verzending: binnen slechts enkele dagen (gemiddeld zo’n 1 tot 4 werkdagen) worden de tuinplanten aan huis geleverd. De verzendkosten zijn laag en in sommige gevallen is zelf GRATIS verzending van toepassing. De tuinplanten worden tot aan de deur, of kunnen we beter zeggen, tot aan de tuin geleverd waardoor gesjouw met zware planten ook verleden tijd is.

Tuinplanten kopen via ‘t internet? Wacht niet langer en bestel voordelig online uw planten bij tuinplanten webwinkel Plant & Grow!