Mollen laten bestrijden in uw eigen tuin

Mollen laten bestrijden in uw eigen tuin

Mollen op je prachtig gemaaide gazon kan een doorn in het oog zijn. Je krijgt er grote hopen van, ze kunnen schadelijk zijn voor je vijver of groentetuintje en het tast de ondergrond van je tuin aan. Daarom wil je mollen in je tuin het liefst effectief bestrijden. Wil je voorgoed af zijn van de ravage die mollen achterlaten in je tuin, dan zijn er de ongediertebestrijders van De Bestrijdingsbrigade.

 

Bestrijding en ook preventie

Uiteraard bestaan er manieren om zelf mollen te verjagen. Maar hoe weet je zeker dat mollen dan nooit meer terugkomen? Mollen bestrijden kun je doen met hulp van de bestrijdingsbrigade, zij beschikken over de juiste middelen om dit probleem het hoofd te bieden, maar vervolgens mollen ook niet terug te laten komen. Mollen laten een compleet omgeploegd gazon achter en dat is natuurlijk niet prettig voor het oog, maar ook niet voor je tuin.

Eenvoudig zelf te doen

De goedkoopste manier om zelf van mollen af te komen, is door mollenklemmen te gebruiken. Hiermee zal je naar verloop van tijd wel eens een mol vangen, maar je hebt niet de zekerheid dat mollen daarna ook weg blijven. Daarom zijn er tegenwoordig steeds betere mollenvangers op de markt, zoals de Solar mollenvanger. Dit product werkt op zonne-energie en kun je in de grond steken als een pin. Onder het oppervlakteniveau verspreidt de Solar mollenvanger om de 40 seconden een geluid van circa 400Hz. Mollen kunnen niet tegen deze hoge toon en zullen het dus wel laten om in je tuin te komen.

Hulp van de brigade

De Bestrijdingsbrigade helpt je bij preventie tegen ongedierte zoals mollen, of bestrijdt het kwaad als je er al last van hebt. De brigade beschikt over de beste middelen om mollen geen kans te geven in je tuin. Op effectieve wijze kun je weer snel genieten van je strakke gazon.