Happy Cocooning

Vuurtafels zijn de nieuwe trend van 2016! Veel mensen weten niet meteen waar ze aan moeten denken als ze het woord vuurtafel horen, maar daar komt verandering in. Vuur tafels worden steeds populairder en zijn bijna niet meer weg te denken uit de tuin. De vuur tafels worden ook wel buiten openhaard genoemd en ze zijn er in allerlei soorten en maten en in diverse kleuren.

Wat is een vuurtafel?

De naam zegt het eigenlijk al, een vuurtafel is een tafel waar vuur uit komt. Het vuur komt uit een gasbrander die via een gasslang verbonden is met een gasfles. Bij een vuurtafel zitten altijd keramische houtblokken, daardoor ziet het vuur er echt uit en geeft het ook genoeg warmte voor iedereen rond om de vuur tafel. Een buiten openhaard is bedoeld voor buiten, bijvoorbeeld in de tuin of op uw terras, zodat u tot laat in de avonden kunt genieten zonder het koud te hebben.

Happy Cocooning vuurtafels

De Happy Cocooning tables zijn een van de nieuwste vuurtafels op dit moment. Ze zien er allemaal erg trendy uit en passen in vrijwel elke tuin. De cocoon tables van Happy Cocooning zijn altijd gemaakt van top kwaliteit. Veel worden er gemaakt van sterk composiet, daardoor kunnen ze tegen hele hoge temperaturen en hele lage temperaturen. Hierdoor is het dus mogelijk om de cocoon haard het hele jaar door buiten te laten staan. De tafels worden ook gemaakt van teakhout en roestvast staal.

De vuurtafels zijn ook erg eenvoudig in het onderhoud. Een lauwwarm doekje voorzien van neutraal schoonmaakmiddel is al genoeg, een veeg erover en de tafel ziet er uit als nieuw.

De mogelijkheden van de vuurtafels

Door de vele mogelijkheden van de Happy Cocooning vuurtafels zult u oneindig willen genieten van uw avond. Met een speciaal gemaakte glazen ombouw krijgt de cocoon table een chique uitstraling en tevens blijft de warmte daardoor goed geconcentreerd. Als u niks wilt missen van de gezellige sfeer dan is er de Happy Cocooning wijnkoeler, hierdoor mist u niks van de gezelligheid en blijven uw drankjes op de perfecte temperatuur. Tevens is de wijnkoeler zeer eenvoudig aan de tafel te bevestigen. Ook is er een Happy Cocooning grillplaat, deze is boven het vuur te bevestigen en biedt u de mogelijkheid om lekker uw eten te grillen.

Al met al zijn de Happy Cocoon tables dus de nieuwe trend van de zomer! Met de cocoon haard geniet u langer van uw avond met een super gezellige sfeer.