Een watertafel is pure kunst!

Een tuin is dé plek waar je volledig tot rust wil komen en waar je je wil laten onderdompelen door al het mooie van de natuur zodat je de waan van de dag even kunt vergeten. Wil je je tuin zo natuurlijk mogelijk uit laten zien dan mag daar het element van water niet aan ontbreken. Ook al staat je tuin er optimaal uit, water in je tuin creëert toch net die sereniteit en een stukje ambiance. Ben je iemand die geen tijd of zin heeft om een hele vijver te laten installeren en te onderhouden, dan is wellicht de watertafel hét decor stuk voor jouw tuin. 

Pure eenvoud

Een watertafel maakt geen gebruik van gecompliceerde installaties en benodigdheden, alles wat je nodig hebt zit al in het pakket van een watertafel. Het waterreservoir van de watertafel zorgt dat al het bijgevulde water wordt opgevangen, de waterpomp die stuwt het water dan omhoog zodat er circulatie van het water in de watertafel ontstaat. Het enige wat je dus zelf hoeft te doen is de stekker erin te steken en de waterpomp het werk te laten doen wanneer je de watertafel hebt gevuld met water. Je hebt dus geen aansluiting met het water nodig en daardoor is de watertafel erg flexibel neer te zetten in je tuin. Mooi, sfeervol én eenvoudig.

Sprankelend overdag en betoverend in de avond

De watertafel als alternatief voor een vijver geeft je tuin een sprookjesachtig effect zowel overdag als in de avond. Speel met waterornamenten om dat ene hoekje in te richten en creëer je exclusieve plekje om je tijdelijk in een andere wereld te begeven. Met led-lampjes in je watertafel geef je nog een extra dimensie aan de sferen in de avond. Door met lichtjes te werken maak je tuin sprookjesachtig en creëer je een betoverend resultaat, dat plekje dat helemaal van jou is of wellicht de plek waar allen ogen op vallen tijdens dat feest dat je aan het plannen bent.

Watertafels materialen

Je wilt een watertafel, maar wat zijn je mogelijkheden bij het uitkiezen hiervan? De watertafels komen meestal in aluminium, cortenstaal en inox materiaal. En ga je voor een rechte vorm of een ronde vorm? De aluminium materialen zijn meestal gecoat met een kleur die past bij je tuin en geven een luxueuze maar strakke uitstraling. Voor een industrieel maar warme sfeer kunt u het beste kiezen voor de cortenstaal watertafel. Zeer duurzaam in gebruik door zijn speciale roestlaag. De inox watertafel is zeer modern en bijzonder door zijn metalen karakter.

Wil je een watertafel kopen of ben je op zoek naar meer informatie? Klik dan hier voor meer informatie